Hansen LED ApS

Malervej 5 - 6710 Esbjerg V

Tlf.: 75 45 22 11

info@hansen-led.com

 

CVR/VAT: 11 77 90 77

Borntec LED & Neon ApS
LED.LED belysning.LED gadebelysning.Neon.Nyhedsbreve.Profil.Kontakt.
Borntec LED & Neon ApS startede i 1971 som leverandør af elektroniske komponenter til skilteindustrien.

Efter få år blev sortimentet kraftigt udvidet og de seneste mange år har vi bestræbt os på at lagerføre de fleste af de komponenter, der kræves for at fremstille og montere neon- og LED Skilte. Disse opbevares i vores 500 m² store lagerhal med tilstødende værksteder, kontorer og show-room.

Omkring 1986 indledtes kontakten med Hansen Neon GmbH i Tyskland og kort efter blev det besluttet at indlede et formelt samarbejde om forhandling af firmaets konvertere i såvel Europa som resten af verden.

Omkring årtusindskiftet kom LED for alvor på markedet og inden for kort tid sendte vores tyske selskab, Hansen Neon, også konvertere for LED på markedet.

Det skulle dog snart vise sig, at ikke alle fabrikater af dioder levede op til kundernes strenge kvalitetskrav og Hansen Neon startede forsøg med forskellige fabrikater.

Man fandt frem til den bedste kvalitet på især hvide dioder og så gik det stærkt. LEDtube, der også er specielt velegnet til udendørs montering, blev fremstillet, testet og patenteret, ligesom man producerede specielle konvertere til LEDtube. Begge med stor succes, som konstant følges op med de forbedringer af dioder, der kommer på markedet.

Lys skaber atmosfære og lysreklamer skaber image for en virksomhed. Det er derfor af afgørende betydning at man vælger en solid, høj kvalitets løsning - noget Borntec LED & Neon ApS er garant for med LED produkter designet, testet og produceret i Tyskland. Såvel produkter som selve produktionen er specifikt udviklet til at være fleksibel, så der altid er løsninger der passer til skiltet/projektet og ikke omvendt. Vi står desuden til rådighed med teknisk rådgivning og service, både generelt og specifikt orienteret på forestående opgaver.