Borntec LED & Neon ApS

- Leverandør af belysning til skiltebranchen siden 1971

Borntec LED & Neon ApS
Malervej 5 - 6710 Esbjerg V
Tlf.: 75 45 22 11 - Fax: 75 13 71 21
E-mail: borntec@borntec.dk
Web: www.borntec.dk
Jævn og kraftig belysning af moderne lysskilte / lyskasser
Med Edgelight plader
Udfordringen ved lysskilte / lyskasser er oftest at skabe en jævn og kraftig belysning - via enkel installation, til en fornuftig pris og med et efterfølgende minimalt strømforbrug. Der stilles tilmed støt voksende krav til selve installationens udformning, specielt dybden på skilte ønskes ofte så ”slimline” som muligt med et moderne udseende til følge.

Når det gælder brug af LED har der hidtil været to grundlæggende måder at installere på:

   1.  LED placeret på bagplade med direkte belysning af fronten / reklamen (LEDtube)
   2.  LED placeret på kanter med indirekte belysning af fronten / reklamen (2,5W High Power LED)

Der er dog også en tredje mulighed der tillader betydelig lettere installation, meget lavere strømforbrug og ofte en generelt lavere pris: Edgelight!

Denne mulighed vil vi nærmere præsentere i det følgende. En af de helt store fordele ved brug af Edgelight er at man ganske enkelt kan lave utroligt smalle skilte og tilmed bevare en helt jævn og kraftig lysstyrke. Hvorfor bruge tid og ekstra materiale på at lave skilte på 10 cm dybde, når man kan nøjes med f.eks. 4 cm ?
Dobbeltsidet skilt på maks 8 cm dybde
Dobbeltsidede skilte, såvel kvadratiske som ovale - inde som ude, kan med stor fordel også laves med Edgelight, blot en enkelt Edgelight er nok. Et sådant skilt behøver ikke være mere end 8 cm dybt og kan laves endnu smallere om nødvendigt.

Alle Edgelight produceres i Tyskland, præcis efter kundens specifikationer.
Ned til 3 cm dybde, inkl. lyskilde
Ved lyskasser med udskåret tekst fungerer Edgelight også fremragende som lyskilde. Her kan man sågar gå helt ned til blot 3 cm dybde - der er altså rigtigt meget materiale til konstruktion af lyskasser der kan spares i forhold til tidligere traditionelle metoder.
Spørgsmål, konkrete forespørgelser, yderligere information?
Vi står naturligvis til rådighed hvis der skulle være spørgsmål eller behov for pris udregning på konkrete størrelser. Desuden er der altid masser af information at hente på vores hjemmeside www.borntec.dk. Ønskes et besøg og præsentation af produkterne er dette naturligvis også muligt.

Der er generelt mange fordele ved Edgelight plader og næppe en grønnere løsning udviklet til dato. Vi kan her runde af med lidt facts omkring mulighederne ved Edgelight:

 - Størrelser fra 10x10 cm til 120x400 cm og alt imellem.
 - Til indendørs såvel som udendørs installation.
 - Kan laves i flere farver og toner af hvid samt RGB
 - Eksempler på det ekstremt lave strømforbrug
   •  20x20 cm = 1,2 Watt
   •  40x100 cm = 6,6 Watt
   •  100x100 cm = 13,2 Watt