Borntec LED & Neon ApS

- Leverandør af belysning til skiltebranchen siden 1971

Borntec LED & Neon ApS
Malervej 5 - 6710 Esbjerg V
Tlf.: 75 45 22 11 - Fax: 75 13 71 21
E-mail: borntec@borntec.dk
Web: www.borntec.dk
LEDtube er vores ”klassiker” inden for LED produkter og har været i produktion, på fabrikken i Tyskland, siden årtusindeskiftet. Der er naturligvis blevet foretaget løbende opdateringer undervejs og LEDtube findes i dag i 4 versioner, varierende efter lysstyrke - alle med nyeste generation højkvalitets LED. Alle versioner kan leveres præcis efter behov, til alt fra de mindste bogstaver til de største lyskasser.

Standard LEDtube (0,1 Watt) er velegnet til kompakte installationer, f.eks. bogstaver fra 30 til 70 mm dybde. Standard LEDtube kan indbygges i stammebredde på kun 6 mm.
LEDtube -
det fleksible valg
til både store og små installationer

LEDtube og sikkerhed


Arbejder man ikke med elektronik eller elektricitet til hverdag, kan man få den tro at den højere volt som LEDtube kører med (op til 990V DC) er farlig - dette er naturligvis ikke tilfældet.
Man kan ikke automatisk drage en parallel imellem den højere volt og hvorvidt dette er farligt. Eksempelvis kører et almindeligt strømhegn i landbruget typiske med mellem 2.000 og 8.000 volt uden at udgøre berøringsfare. Den højere volt giver til gengæld en række vigtige fordele, som traditionelle 12 volt systemer ikke har:


Robust overfor udendørs elementer, betydeligt mindre korrosion ved åbne forbindelser.

Lavere strømforbrug, op til 17,5% i forhold til traditionelle 12 volt
systemer.

Mulighed for lange kabeltræk, imellem
enkelte LED´er såvel som til
konverter.

Op til 280 LED per konverter, ved
f.eks. 80 mm LED afstand benyttes
der kun én konverter per 22,4 meter LED.


Desuden kan alle LEDtube produkter klippes mellem hver enkel LED, præcis som det passer med en given installation. LEDtube er et moderne LED system til professionelle, men kan håndteres og installeres ganske let af enhver fra første dag man har det i hænderne.
Nichia LED chip
Printplade, 6 eller 10 mm
Standard LEDtube
LED kæde (0,1 Watt) benyttes til indstøbning, printplade bredde er kun 5 mm. Dette system er særdeles velegnet til meget kompakte bogstaver / skilte.

Standard-Plus LEDtube (0,175 Watt) er velegnet til bogstaver og lyskasser fra 70 til 120 mm dybde.
Nichia LED chip med optik tilpasset til indstøbning
LED kæde til indstøbning
2 x Power LEDtube (0,65 Watt) er velegnet til meget store installationer og kan eksempelvis benyttes som udskiftning fra lysstofrør. Lysstyrke tilsvarende lysstofrør opnåes med op til
86,5 % mindre forbrug. Anbefalet dybde fra 150 til 300 mm.
2 x Power LEDtube
----
Vi sidder altid klar til at vejlede og hjælpe med at få strikket præcis det LEDtube produkt sammen der passer til jeres installation. Netop det korrekte produkt passende til installationen har stor indflydelse på den samlede pris, strømforbruget samt udseendet af den færdige installation. Vi sætter en stor dyd i at hjælpe med at sammensætte den optimale løsning - hver gang.
Power LEDtube (0,32 Watt) er velegnet til store bogstaver og lyskasser, fra 100 til 150 mm dybde.